Gör din mage stolt!

Hej och välkommen till Stolta Magars hemsida!


Stolta Magar är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell ungdomsorganisation, vars syfte är att förbättra livskvaliteten för unga med bråkig mage och bryta stigmat kring att prata mage! Vårt ledord är gemenskap och vi strävar efter att ingen ung person med magtarmsjukdom eller bråkig mage ska känna sig ensam i det hen går igenom. Vi vet att det kan vara svårt ibland att ha kontakt med vården – inte alla läkare är inkännande, inte alla läkare lyssnar och operationer, mediciner och vårdkontakt kan vara väldigt jobbigt att möta ensam. Därför vill vi erbjuda en plats där alla vi unga med bråkig mage kan prata om sånt som berör oss och där vi kan utbyta erfarenheter med varandra och genom det visa: Du är inte ensam! Att vara medlem hos oss är kostnadsfritt.

 

Vi finns där för er medlemmar genom vår privata Facebookgrupp såväl som Instagram och våra medlemsträffar. I höst anordnar vi ett antal digitala medlemshäng där vi på ett kravlöst och tryggt sätt hänger och snackar om allt som rör livet som ung med bråkig mage. Så bli medlem och häng med oss du med!

 

 

I slutet av november har vi dessutom vår riksstämma! På riksstämman tas motioner från medlemmar upp och nästa års styrelse väljs. Styrelsen består av ordförande, vice ordförande, kassör och ledamöter och det är vi tillsammans som hanterar Stolta Magar. Att vara med i styrelsen innebär att du får vara med och utforma vår verksamhet från grunden – allt från att sköta sociala medier och medlemsfrågor, till att planera fysiska såväl som digitala medlemsaktiviteter, och att representera oss i påverkansarbeten och i kontakt med andra organisationer och föreningar! Vi söker fler styrelsemedlemmar och vill därför uppmuntra dig som ny medlem att söka till styrelsen – ju fler vi är desto mer kan vi göra och desto större kan vår gemenskap bli.

Välkommen!

 

 

 

Den här digitala kampanjen är framtagen i samarbete med AbbVie.